LOPO Terracotta Adul Panels Factory LOPO Corporation - Produsén professional kalolobaan Terracotta Produk di Asia., marketing jeung layanan sistem tembok curtain exterior - Terracotta Adul Panel, Terracotta Louver, Terracotta Wall Kotak jsb.
LOPO Terracotta Facade Panels Factory
Tanaga ahli, Museur, Quality, Nepungan LOPO geus anut ka leuwih ti 10 pangalaman taun 'nyieun produk terracotta. Unggal indéks kinerja Produk terracotta LOPO meets jeung ngaleuwihan standar Éropa.
Professional, Focused, Quality, Innovation
Galur Produksi husus - 80,000 square-meter kabuka stockyard
- 150,000 kapasitas gudang ton Repository indoor pikeun semi-produk
- Mesin molding ti BONGIOUNNI Italia
- 80 méter jeung lima lapisan drying
- 260 méter roller kiln jeung 428 unit firing
- Motong otomatis jeung alat ujung grinding
Specialized Production Lines
Proyék jeung Lopo Terracotta Produk - Shingu University di Koréa
- Huaguang Company keramik di Zibo
- Vanke Sales Center di Beijing
- Gedong pamaréntahan di Yunnan
- Hongkong Baptis University
- Korean obelisk Gedong komérsial
......
Projects with Lopo Terracotta Products